Michel  Alberts

Michel Alberts

Behaald : 3.882,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Jaarlijks krijgen in Nederland zo’n 100.000 mensen de diagnose kanker. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zo veel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het onmogelijke te verleggen.

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan op donderdag 7 juni 2018 bijna vijfduizend deelnemers opnieuw de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen: fietsend, hardlopend of wandelend. Ik ben een van die deelnemers en samen hebben wij één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker. Waarom we dit doen? Omdat we willen dat niemand meer doodgaat aan kanker.

Als deelnemer doe ik mijn best om zo veel mogelijk sponsorgeld in te zamelen en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Ik lever (samen met mijn teamgenoten van Team Vanessa I en II) op 7 juni 2018 een fysieke inspanning door 6x Alpe d’Huez te beklimmen; lever jij een financiële bijdrage? Dat kan via mijn persoonlijke pagina https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/michelalberts of via onze teampagina's https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessa en https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessaii

Op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/over-alpe-dhuzes/missie is ook meer informatie te vinden over het doel van Alpe d’HuZes. Uitgebreide informatie over geldbesteding vind je op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/onderzoek
Help je mee?

Ter nagedachtenis aan Krijnie van Loenen, Bert Schuit, Vanessa Kleijer en alle andere mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn, want opgeven is geen optie!

Prikbord

Top Donaties

Spectrum Advies & Design
500,00
Kroes wapeningsstaal & Roter Betonwerken
500,00
Wijnactie Cava
400,00
Anoniem
290,00
Van den Hoorn Metselwerken
250,00

Onze sponsors