Chris Heidekamp

Chris Heidekamp

Behaald : 2.763,50
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Love Life, Fight Cancer

Een klasgenootje, je vriendin, je levensmaatje, je moeder of je vader, een oma, een vriend van een vriend, patiënt, overlever of overledene. Iedereen kent iemand die te maken heeft met kanker.

Ik fiets de Alpe d’Huzes met mijn eigen redenen: De herinnering aan mijn oma die overleed aan deze verschrikkelijke ziekte, nooit meer het verdriet te hoeven zien van mensen om mij heen die dierbaren zijn verloren, dat onze kinderen kunnen leven in een toekomst zonder kanker.

Eén punt staat in die ene week voor team Vanessa en mij voorop: ‘saamhorigheid en verbondenheid’. Samen met elkaar gaan voor één doel: niet opgeven en onze grenzen verleggen, voor jezelf maar vooral ook voor anderen. Hoe mooi is dat, om hierbij te zijn voor je dierbaren en voor anderen!

Voor mij is op 7 juni 2018 opgeven geen optie, help mij zoveel mogelijk geld in te zamelen en geef! Ga naar onze teampagina's: https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessa of https://inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl/vanessaii en klik op de button ‘steun ons’.
Wil je als sponsor je steentje bijdragen?
Er zijn veel mogelijkheden. Je logo op het koersshirt, logo op koersbroek, logo op de website opgevenisgeenoptie.nl, banner op de website opgevenisgeenoptie, tien banners in één bocht tijdens de koersdag.

Stuur een email naar lovelifefightcancerputten@gmail.com, we helpen je graag verder.

  Top Donaties

  ART2ART
  500,00
  Trimline
  500,00
  Wijnactie Cava
  500,00
  Geld uit de donatieboxen
  400,00
  statiegeld Albert Heijn
  170,00

  Onze sponsors